UPIT

FORMULAR ZA UPIT

  Sečenje u rolnamaUslužno sečenje

  Kako biste izvršili porudžbinu proizvoda koji su vam potrebni, pošaljite nam detaljan upit sa svim neophodnim specifikacijama, kako bi vam naš stručni tim ponudio najbolje moguće rešenje, kao i kako bismo vam preporučili vrstu papiru koja bi najbolje odgovarala vašim potrebama, format, količinu i tome slično.

  Detaljan upis za formatizaciju papira daleko olakšava proces naručivanja, jer vam pružamo mogućnost da nam što preciznije stavite do znanja detalje vaše porudžbine. Nakon što popunite i pošaljete vaš upit, ubrzo ćemo vam se javiti sa dodatnim informacijama.

  Tok naručivanja nakon upita

  Kad pošaljete upit, naš ekspert će Vas kontaktirati putem e-mail-a ili broja telefona sa svim informacijama vezanim za kvalitet željenog papira, cenama i dostupnosti, kao i najbržem mogućem roku za obavljanje posla.

  Način preuzimanja robe se vrši u skladu sa dogovorom, jer mi ne vršimo dostavu, već se proizvodi preuzimaju u našem proizvodnom pogonu u Boleču, a Vi možete samostalno organizovati transport robe ili slanje kuririskom službom.

  Napomnjemo da dozvoljeno odstupanje pri poprečnom sečenju iznosi maksimalno 3 promila (0,3 %), a prilikom uzdužnog sečenja nema nikakvog odstupanja.

  U slučaju da Vam je neophodna bilo kakva dodatna informacija ili imate pitanja vezana za Vašu porudžbinu, možete nas pozvati na brojeve telefona +381 63 445 222 ili +381 63 445 498, ili nam pošaljite mail na info@instantpapir.com.

  Srdačno,

  InstantPapir d.o.o.

  Sedište firme: Generala Lešjanina 12 Beograd
  Proizvodni pogon: 20. Oktobra 2 Bolec