Trake za hilzne – sečenje i prodaja

Trake za hilzne – sečenje i prodaja Trake za hilzne – sečenje i prodaja

Trake za hilzne – sečenje i prodaja

Ukoliko su trake za hilzne ono što vam je potrebno kako biste proizvodili hilzne različitih namena i dimenzija na pravom ste mestu. Trake za hilzne koje Vam nudimo mogu biti pripremljene za sve vrste dalje proizvodnje. Višegodišnje iskustvo u izboru, uvozu i formatizaciji traka za hilzne jeste omogućilo da u svakom trenutku razumemo potrebu naših kupaca i da Vam ponudimo najbolji izbor prema vrsti proizvoda koju nudite svojim klijentima.

Instant Papir trake za hilzne se proizvode od ambalažnih papira (Testlner, Fluting, Šrenc i belo-sivog Testliner-a), zatim hromo i sivog kartona. U mogućnosti smo da ponudimo gramature traka za hilzne od 80 do 400 g/m2, i sve dimenzije, počevši 28 mm, a trake se namotavaju na hilzne prečnika 76 mm. Prečnik samih traka za hilzne iznosi do 1250 mm. Pored standardnih, nudimo i izradu štampanih traka za hilzne.

Pogledajte kakve trake za hilzne nudimo, njihove cene i gramaže, pošaljite nam upit i brzo ćemo Vam se javiti.

TRAKE ZA HILZNE – CENE SEČENJA I PRODAJE PO TEŽINI I DIMENZIJAMA

Naše cene oslikavaju kvalitet, a i našu nameru da pri izboru uštedite. Nudimo izuzetno visok kvalitet obrade traki za hilzne, uz minimalan škart, po povoljnijim cenama od konkurencije.

TRAKE ZA HILZNE PRODAJA U SRBIJI I ŠIRE

Naša proizvodnja traki za hilzne se nalazi u Beogradu, tačnije u Boleču, a rado ćemo Vam pružiti sve informacije o tome kako da nas kontaktirate i organizujete optimalan prevoz poručenog kartona.

KAKO PORUČITI PAPIR ZA HILZNE OD NAS?

Ako želite da poručite trake za hilzne da biste zadovoljili potrebe svoje proizvodnje ili biznisa, slobodno nam pošaljite upit preko ove stranice, ili pozovite broj telefona, a mi ćemo se potrudti da vam u najkraćem izradimo trake za hilzne prema Vašim potrebama, kako bi se potom sva poručena roba što pre našla u Vašim rukama.

ZA ŠTA SE SVE KORISTE INSTANT PAPIR TRAKE ZA HILZNE?

Trake za hilzne koje Vam mi nudimo služe za proizvodnju hilzni, odnosno cevi koje imaju višestruku namenu. Pa tako papirne hilzne se mogu primenjivati u različitim granama idnustrije, ali najviše u prehrambenoj, tekstilnoj, papirnoj, hemijskoj, grafičkoj, građevinskoj i elektro industriji.

Papirne hilzne se koriste za namotavanje različitih vrsta materijala, kao što su: folije, papiri, polietilen, tekstil i štampani materijali ili se koristi kao pakovanje za određenu vrstu robe. Budući da se papirne hilzne koriste za sve od namotavanja konca do samolepljivih ili PP traka, jasno je zašto su trake za hilzne od ključnog značaja za proizvodnju ovih višenamenskih proizvoda.

Ukoliko su Vam neophodne pozdane i izdržljive trake za hilzne mi ćemo Vam obezbediti trake za hilzne najvišeg kvaliteta. Kontaktirajte nas i poručite kvalitetne trake za hilzne.