Hromo karton – sečenje i prodaja

Hromo karton – sečenje i prodaja Hromo karton – sečenje i prodaja

Hromo karton – sečenje i prodaja

Ukoliko tražite hromo karton, interesovaće Vas činjenica upravo ovaj proizvod usavršavamo i formatizujemo za potrebe naših klijenata već dugi niz godina. U domen našeg posla spada uvoz, obrada, sečenje i prodaja (hromo kartona) koji lako možete dalje obrađivati i koristiti u različite namene.

Moguća je izrada hromo kartona u rolni ili tabacima, i u dimenzijama koje zahteva klijent – standardnim i vanstandardnim. Pogledajte detalje o Instant Papir hromo kartonu, njegove cene i gramaže, pošaljite nam upit i brzo ćemo Vam se javiti.

HROMO KARTON CENE SEČENJA I PRODAJE

Instant Papir cene oslikavaju kvalitet, a i našu nameru da pri kupovini uštedite. Nudimo izuzetno visok kvalitet obrade hromo kartona, uz minimalan škart, po povoljnijim cenama od konkurencije.

CENE

/

CENE

/

CENE

/

HROMO KARTON PRODAJA U SRBIJI I ŠIRE

Naša proizvodnja i sečenje hromo kartona se nalazi u Beogradu, tačnije u Boleču, a rado ćemo Vam pružiti sve informacije o tome kako da nas kontaktirate i organizujete optimalan prevoz poručenog kartona. 

KAKO PORUČITI HROMO KARTON OD NAS?

Ako želite da poručite hromo karton da biste zadovoljili potrebe svoje proizvodnje ili biznisa, slobodno nam pošaljite upit preko ove stranice, ili pozovite naš broj telefona, a mi ćemo se potrudti da u najkraćem izradimo karton prema Vašim potrebama, kako bi se potom, sva poručena roba što pre našla u Vašim rukama.

ZA ŠTA SE SVE INSTANT PAPIR HROMO KARTON KORISTI?

Kao što smo pomenuli, hromo karton poseduje izuzetnu fleksibilnost, što je njegova velika prednost pri obradi. Uglavnom se koristi za izradu različitih vrsta ambalažnih pakovanja u prehrambenoj, hemijskoj, tekstilnoj, duvanskoj i grafičkoj industriji.

Ova vrsta kartona se, zbog činjenice da potiče od otpadne hartije, ne sme dovoditi u direktan kontakt sa hranom. Iz ovih razloga je EU izdala preporuku koju su do sada usvojile mnoge zemlje, i koja nalaže da se, ukoliko dolazi do dodira sa hranom, koristi papir ili karton premazan PE principom ekstruzije.

Ukoliko Vas interesuje ovaj proizvod, mi ćemo Vam obezbediti hromo karton najvišeg kvaliteta. Kontaktirajte nas i poručite Instant Papir hromo karton.