Ambalažni papir – sečenje i prodaja

Ambalažni papir – sečenje i prodaja Ambalažni papir – sečenje i prodaja

Ambalažni papir – sečenje i prodaja

Kakav god ambalažni papir da vam je potreban, možete nam se obratiti. Ukoliko je papirna ambalaža različitih vrsta ono što proizvodite, Instant Papir ambalažni papir koji prodajemo može biti pripremljen za sve vrste dalje proizvodnje. Višegodišnje iskustvo u izboru, uvozu i formatizaciji ambalažnog papira jeste omogućilo da u svakom trenutku razumemo potrebu naših kupaca i da Vam ponudimo najbolji izbor prema vrsti proizvoda koju nudite svojim klijentima.

Ambalaže od papira su se prvi put pojavile davne 1856. godine, a sam proizvod je patentiran 1871. Paprina ambalaža se upotrebljavala pre svega za izradu valovitog kartona, dok danas nalazi višestruku primenu za različite papirne ambalaže za pakovanje.

Pogledajte koje vrste ambalažnog papira nudimo, njihove cene i gramaže, pošaljite nam upit i brzo ćemo Vam se javiti.

VRSTE AMBALAŽNOG PAPIRA KOJE MOŽETE KUPITI

Ambalažni papir koji Vam mi nudimo izrađen je od recikliranih materijala poreklom iz Srbije, kao što su:

  • Testliner ambalažni papir (Testliner paper)
  • Fluting ambalažni papir (Fluting paper)
  • Šrenc ambalažni papir (Schrenz paper)

Rast uslužne industrije doveo je do toga da je papirna ambalaža za pakovanje sve traženija. Mi smo prepoznali potencijal i važnost toga, i zato Vam nudimo ambalažni papir najvišeg kvaliteta. Još jedan razlog popularnosti ambalažnog pakovanja leži u činjenici da su izrađena od materijala koji se reciklira, čime se utiče pozitivno na očuvanje živote sredine.

AMBALAŽNI PAPIR – CENE SEČENJA I PRODAJE PO TEŽINI I DIMENZIJAMA

Instant Papir cene oslikavaju kvalitet, a i našu nameru da pri kupovini uštedite. Nudimo izuzetno visok kvalitet obrade, uz minimalan škart, po povoljnijim cenama od konkurencije.

Vrsta papiraGr/m2Dimenzija u cmKoličina u kgCena u €/t
TESTLAJNER11038169330
TESTLAJNER11040250330
TESTLAJNER1101603982440
TESTLAJNER110210917440
TESTLAJNER11538307330
TESTLAJNER1152101717440
TESTLAJNER12038270330
TESTLAJNER1202107728440
TESTLAJNER12538105330
TESTLAJNER1252102509440

PRODAJA AMBALAŽNOG PAPIRA U SRBIJI I ŠIRE

Naša firma se nalazi u Beogradu, u Boleču, pri čemu smo u mogućnosti da prodaju ambalažnog papira vršimo kako na teritoriji Srbije, tako i šire.

KAKO PORUČITI AMBALAŽNI PAPIR OD NAS?

Ako želite da poručite ambalažni papir da biste zadovoljili potrebe svoje proizvodnje ili biznisa, slobodno nam pošaljite upit preko ove stranice, ili pozovite naš broj telefona, a mi ćemo se potrudti da vam u najkraćem mogućem roku dostavimo željeni proizvod i uzorke papira koji nudimo, i to bilo gde na teritoriji Srbije, ali i izvan granica zemlje.

ZA ŠTA SE SVE KORISTI INSTANT PAPIR AMBALAŽNI PAPIR?

Ambalažni papir se često koristi za izradu ploča, završnih slojeva kod papirnih hilzni, ili bakalskih kesa. Materijal u velikoj meri određuje funkciju koju će papirna ambalaža imati.

Fluting ambalažni papir je materijal koji se primenjuje u izradi valovitog dela u kartonskoj ploči, kao i izradi jake ploče ili kutije.

Testliner ambalažni papir se na primer koristi u izradi spoljašnjih slojeva kutija i papirnih hilzni, a takođe je veoma pogodan za štampu i izradu bakalskih kesa. Zahvaljujući tehničkim kapacitetima ovog papira, može poslužiti i za nošenje određenih tereta.

Šrenc ambalažni papir se izrađuje bez dodavanja skroba, boja i tutkala, i primenjuje se za papirne hilzne male nosivosti i proizvodnji higijenskih papira. Često se koristi i za izradu unutrašnjih slojeva višeslojnih kutija.

Ukoliko Vam je potrebna papirna ambalaža za pakovanje, mi ćemo Vam obezbediti ambalažni papir najvišeg kvaliteta. Kontaktirajte nas i poručite kvalitetan ambalažni papir na veliko.